RIVIJERA CRIKVENICA PRIDRUŽILA SE PROGRAMU WORLD WELLNESS WEEKEND

by Vjera Pađen

Sunčani dani u rujnu na Rivijeru Crikvenica privukli su veliki broj šetača, sportaša, rekreativaca i zaljubljenika u prirodu. To i ne čudi obzirom da je Rivijera Crikvenica lijepa u svako godišnje doba, a jesensko ruho koje ova destinacije polako oblači, nudi jedinstveni doživljaj i nezaboravnu avanturu.

Uživanje u prirodi Turistička zajednica Grada Crikvenice obogatila je organiziranjem brojnih nenaplatnih rekreativnih aktivnosti na otvorenom, a tu je ponudu predstavila i uključivši se u program World Wellness Weekend. Radi se o programu koji potiče profesionalne wellness lidere u ugostiteljstvu, fitnesu, ljepoti i turizmu diljem svijeta da otvore svoja vrata i pokažu stručnost svojih timova te na taj način podignu vlastitu kvalitetu i ponude kreativne načine wellness i outdoor iskustva. World Wellness Weekend program nadahnjuje i osnažuje milijune ljudi diljem svijeta kroz tisuće zabavnih, besplatnih i smislenih aktivnosti u više od 120 zemalja svijeta.

Inspiraciju za pridruživanje ovom programu, TZG Crikvenice je pronašla u brojnim prirodnim ljepotama rivijere te kvalitetnim i iskusnim fitness trenerima čiji će spoj svim posjetiteljima pružiti nezaboravni doživljaj pa je za vikend 18. i 19. rujna pripremljen sljedeći program:

SUBOTA 10:00-11:00 Funkcionalno vježbanje na otvorenom – okupljanje na plaži h. „Kaštel“

                 16:30-18:00 Aktivna šetnja u prirodi – okupljanje na Trgu Stjepana Radića

NEDJELJA 10:00-11:00 Grupni trening uz more – okupljanje na plaži h. „Kaštel“

                   16:30-18:00 Trening u prirodi – okupljanje na Trgu Stjepana Radića

Aktivnosti su usmjerene na goste Rivijere Crikvenica, ali i za sve zaljubljenike u aktivnosti na otvorenom. U slučaju lošeg vremena aktivnost se otkazuje. Prijave i informacije na: prijava@tzg-crikvenice.hr.

Priroda i zdravlje su uvijek u modi pa Vas pozivamo da se uključite u aktivne programe World Wellness Weekenda u Crikvenici!

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Partneri projekta: Concept GYM, Move up Crikvenica

Možda će vam se svidjeti