Organizirana kuhinja – posudama do reda u važnoj prostoriji

by Anđela Sabranović

Kažu da je organizacija pola posla, ali svi znamo kako u stvarnosti vrijedi i mnogo više. Istraživanja dokazuju kako organiziran dom jako pozitivno utječe na mentalno zdravlje. Početak godine je idealno vrijeme za organizaciju, a svi znamo kako je upravo kuhinja često najzahtjevniji dio doma kako za čišćenje, održavanje, tako i za organizaciju.

U nastavku donosimo ideje koje vam mogu poslužiti kao inspiracija, ali i shopping preporuke za praktične posude koje su temelj organizirane kuhinje.

Ideje za organizaciju

Prije nego što se bacite na posao, najprije razmislite kako želite da vaša kuhinja izgleda, ali i naravno o tome koliko mjesta imate. U nastavku donosimo inspiraciju, a vi je prilagodite svom prostoru.

Gdje pronaći posude za organizaciju?

Pretražili smo ponude kako bismo pronašli najljepše i najpraktičnije ponude za organizaciju. Ikea se ističe i doista ima odličnu ponudu, ali svakako ne zaostaju ni Lesnina te Emmezeta.

Ikea
Ikea
Lesnina
Lesnina
Emmezeta

Za kraj, zapamtite kako je organiziran dom preduvjet organiziranog uma. Započnite godinu promjenama koje doista mogu unaprijediti vašu svakodnevicu. Organizacija kuhinje izgleda kao mali korak, ali u stvarnosti sve od njih i kreće, zar ne?

Moglo bi vas zanimati i: Najbolje aplikacije za organizaciju

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Ikea, Emmezeta, Lesnina

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!