Odabrali smo najljepše bezvremenske božićne dekoracije koje će trajati godinama

by Anđela Sabranović

Ne znamo za vas, ali nama je dosta bilo kakvog pretjerivanja i kiča za Božić. Sve što želimo ove godine jeste minimalizam u svemu pa i u dekoracijama. Nekad su ukrasi za bor trajali doslovno cijeli životni vijek, a sada ljudi gotovo svake godine žele nove. Možda je razlog to što se stalno prilagođavamo nekim trendovima koji apsolutno ne bi trebali biti dio Božića.

Božić je oduvijek bio i po nama bi trebao ostati nešto tradicionalno i bezvremensko. Zato smo ove godine odlučili istražiti koje su to dekoracije koje će nam trajati godinama i koje ćemo možda čak moći ostaviti i budućim generacijama.

Zar ne bi bilo divno da i naša djeca jednog dana na svoj bor požele staviti ukrase koji su nekad krasili njihov prvi dom? To će biti izvedivo samo ako se budem držali tradicionalnih i kvalitetnih dekoracija. Ono što smo primijetili i što nas je razveselilo je to što ove godine vidimo više dekoracija od prirodnih materijala kao to su papir i staklo. Takve dekoracije nas vraćaju u neka prošla vremena, a u prostor unose onu notu topline koja nam je svima draga.

U nastavku smo izdvojili neke u koje smo se doslovno zaljubili. Nadamo se kako će i vas oduševiti kao nas.

ZARA HOME
ZARA HOME
ZARA HOME
ZARA HOME
ZARA HOME
ZARA HOME
ZARA HOME
ZARA HOME
MANGO HOME
MANGO HOME
JYSK
JYSK
JYSK
JYSK
IKEA

Vjerujemo kako ćete u predloženim dekoracijama uspjeti pronaći nešto za svoj dom. Mi vas pozivamo da minimalizam u dekoriranju primijenite i na sve ostalo tijekom ovih blagdana kako biste fokus mogli staviti na ono doista bitno, a to je kvalitetno vrijeme s najdražim vam ljudima.

Moglo bi vas zanimati i: Advent na slow living način uključuje i ove predivne adventske vijence

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Web stranice proizvođača/prodavača

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!