Najljepši planeri za 2022. – mi znamo gdje ćete ih naći

by Anđela Sabranović

Početak godine je vrijeme kada smo u potrazi za novim planerom koji će nas dodatno motivirati da napokon budemo barem malo bolje organizirani. Ipak, jako puno ljudi (posebno žena) svake godine kupi neki lijepi planer, ali ga nikad ne koristi. Sada je idealno vrijeme da si priznate jeste li tip osobe koji će predano popunjavati planer obvezama ili će on stajati i skupljati prašinu. Ako ga godinama ne koristite možda je vrijeme da počnete koristiti neku aplikaciju za organizaciju. Ako ste ipak “old school” tip i volite sve zapisati, onda nastavite čitati jer smo pronašli najljepše planere čije će nas korice radovati svaki dan!

Ženski rokovnik

Ovaj rokovnik je dovoljno malen da stane u gotovo svaku torbicu, a posebno nam se sviđa što ima i ogledalce na samom početku tako da nas uz njega ništa ne može iznenaditi. Posebno nam se sviđa što u ponudi imaju i financijski, fitness i fokus planer.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ŽENSKI ROKOVNIK 📚💫 (@planner.boutique)

Papper and stuff planeri

Ovi planeri će unijeti dašak optimizma i pozitivne energije i u one najtmurnije dane. Što više poželjeti od jednog planera?!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P a p e r & S t u f f (@paperandstuffcro)

Moj planer

Ako želite potpuno personaliziran planer, onda će vas oduševiti planeri koji se kriju pod imenom “Moj planer”. Kada smo vidjeli njihove slike, shvatili smo da bi najveći izazov bio odabrati samo jedan.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mojplaner (@streetofhappiness)

Nisha planeri

Ovo su planeri koji nose tako snažne poruke da će vas sigurno dotaknuti i potaknuti da ostanete snažni i onda kada dođu najteži dani. U nastavku smo izdvojili jedan koji se nama posebno svidio, ali sigurni smo da će vas osvojiti i ostali na njihovom Instagramu.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nisha (@nishacompany)

Nadamo se da ćete u ponudi koju smo izdvojili pronaći i svoj planer koji će vam u 2022. godini biti najvjerniji suputnik. Želimo vam inspirativnu godinu u kojoj ćete doista živjeti najbolju verziju sebe!

Moglo bi vas zanimati: Je li vikend dovoljan za opuštanje?

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Instagram, Canva

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!