Kreirajte s nama coffee kutak koji ćete obožavati

by Anđela Sabranović

Ritual ispijanja prve jutarnje kave, mnogima je omiljeni trenutak dana. Kako biste taj ritual podigli na višu razinu, u svom domu možete kreirati coffee kutak koji će vam sasvim sigurno postati mjesto kojem ćete se uvijek iznova radovati. Upravo te sitne promjene u domu često čine razliku i stvaraju mjesto prepuno topline.

Tijekom pandemije, mnogima je najviše nedostajala kava iz kafića te se kupili vlastiti aparat za kavu. Ako ga imate, odlično, ali ako i nemate coffee kutak će vam biti praktičan jer ćete na jednom mjestu imati kuhalo, kavu, šećer i sve potrebno za ukusnu kavu. Ako u svom domu nemate mjesta za dodatni stolić, coffee kutak možete kreirati i na dijelu kuhinjske ploče.

Ako i vi spadate u skupinu onih koji jednostavno ne funkcioniraju bez prve jutarnje kave, u nastavku vas očekuju savjeti i shopping preporuke uz koje ćete jednostavno kreirati svoj vlastiti kutak kofeinske sreće.

Na Pinterestu možete pronaći mnoštvo ideja, a mi u nastavku donosimo popis točnih koraka uz pomoć kojih smo kreirali svoj coffee kutak:

  1. Odredite budžet
  2. Izmjerite prostor koji imate na raspolaganju
  3. Potražite konzolni stolić ili kolica
  4. Napravite popis svega što koristite prilikom pravljenja kave jer ovaj kutak prije svega treba biti praktičan (aparat za kavu ili kuhalo, kava, šećer, začini za kavu, šalice, žlice…)

Naše shopping preporuke

STOLIĆ

Ikea, 199,90 kn
JYSK, 425,00 kn

ŠALICE

Sinsay, 17,90 kn
Ikea, 79,90 kn

APARAT ZA KAVU

Nadamo se da smo vas inspirirali da i vi u svom domu kreirate coffee kutak u kojem ćete istinski uživati iz dana u dan.

Moglo bi vas zanimati i: Kava vs. čaj – koje su njihove prednosti

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Pinterest, Ikea, Mall.hr, Jysk, Sinsay

Možda će vam se svidjeti