Gdje na izlet s djecom tijekom božićnih praznika?

by Anđela Sabranović

Blagdani su vrijeme koje je idealno za stvaranje novih uspomena. Umjesto skupih i često bespotrebnih poklona koji se često zaborave u rekordnom roku, ove blagdane možete priuštiti sebi i svojoj obitelji neko iskustvo koje ćete pamtiti.

Naš prijedlog je da to bude izlet za cijelu obitelj. U nastavku smo izdvojili 5 destinacija koje mogu biti idealna opcija za kratki izlet s djecom tijekom božićnih praznika.

Dvorac Trakošćan

Dvorac Trakošćan je uvijek privlačna opcija. Od Zagreba je udalje svega 1 h vremena što ga čini idealnom destinacijom za praznike.
Vašim mališanima će sigurno biti jako zanimljivo slušati priče o jednom od najljepših dvoraca Europe. Ne sumnjamo da će ih oduševiti pogled na čarobno jezero i dvorac, a sasvim sigurno će njihova mašta osmisliti mnoštvo zabavnih scenarija.
Svakako posjetite i muzej koji je otvoren od 9 do 16 h. Cijena ulaznice za odrasle je 40 kuna, dok djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DNEVNIK.hr (@dnevnikhr)

Terme Sveti Martin

Terme Sveti Martin su mnogima omiljena wellness destinacija, a osim što nude masaže za najmlađe, imaju i novouređenu igraonicu u kojoj će djeca sasvim sigurno uživati.
Njihova ponuda je potpuno prilagođena godišnjim dobima, tako da vas sada očekuje prava zimska bajka.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Terme Sveti Martin (@termesvetimartin)


Grožnjan

Grožnjan je jedno od najslikovitijih istarskih mjesta. Iako je idealno za romantični izlet roditelja, sasvim sigurno će i djeca uživati. U središtu gradića nalazi se park za djecu tako da se i oni zabave dok roditelji uživaju uz čašu vina.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goddes Of Spaghetti (@goddes_of_spaghetti)


Delnice

Jeste li znali da su Delnice najviši hrvatski grad? To znači uživanje u nestvarnim pogledima na okolicu i opuštanje u prirodi. Delnice će vas napuniti energijom i savršena su destinacija za božićne praznike.
Ako do Delnica krećete iz Zagreba, trebat će vam sat i pol lagane vožnje automobilom. Ono što će vas u Delnicama najviše oduševiti i zbog čega su idealna obiteljska destinacija je priroda.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kanal RI 📺 (@kanalri)


Risnjak

Ako nam blagdani donesu snijeg, predlažemo vam da s djecom posjetite Risnjak gdje ćete uživati u savršenoj prirodi te naravno u zimskim radostima. Moguće je i sanjkanje na padini u Crnom Lugu kod zgrade uprave Nacionalnog parka Risnjak, gdje se mogu unajmiti sanjke

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gorski Kotar (@gorski__kotar)

Moglo bi vas zanimati: Ultimativni vodič za aktivan odmor i sve razine fizičke spreme

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Instagram, istockphoto

Možda će vam se svidjeti