Giveaway: ubrzano tamnjenje uz kolekciju Olival

by Dalida Tomek
Olival01-slowage365

Ništa nas ne može zaustaviti da se veselimo ljetu. Topli ljetni dani polako i sigurno nam se približavaju i većina nas je u mislima negdje na plaži. Ili bar na godišnjem odmoru. Bili smo spriječeni ovog proljeća upijati sunčeve zrake u obimu na koji smo možda navikli, no najave izuzetno toplog ljeta shvatili smo ozbiljno. Stoga je vrijeme da našu kožu postupno privikavamo na boravak na suncu. U potrazi za idealnim preparatom koji će nam u tome pomoći, naišli smo na Olivalovu SUPER Mrkvu!

U pomoći pri postupnom tamnjenju pomoći nam može beta karoten – snažni biljni pigment koji voću i povrću daje žutu i narančastu boju, a u organizmu se pretvara u vitamin A (retinol) koji kao antioksidans štiti stanice od štetnih učinaka slobodnih radikala. No, beta karoten najviše spominjemo i o njemu počinjemo razmišljati upravo u ovo doba godine. Odavno je poznato kako je iznimno važan za zaštitu kože od UV zračenja, a istovremeno ubrzava i tamnjenje tijekom sunčanja.

 

Olival 02-slowage365

Super MRKVA za super preplanulost

Olivalova linija za ubrzano tamnjenje SUPER Mrkva, mnogima omiljena linija od prošlog ljeta, po beta karotenu, najvažnijem sastojku izoliranom iz mrkve dobila je i ime. U ovim omiljenim proizvodima beta karoten kombiniran je s najboljim prirodnim uljima masline, kakaovca i oraha. Maslinovo ulje visoke je kvalitete i spada u grupu ekstra djevičanskih ulja, kakao maslac koristi se i u proizvodnji čokolade, a orahovo ulje dobiveno je maceracijom suhih zelenih ljusaka oraha.

Svi ti sastojci kombinirani u ovoj novoj liniji proizvoda, pomažu u „izvlačenju“ melanina na površinu kože te na taj način ubrzavaju proces tamnjenja dajući joj pri tome zdrav i preplanuli izgled uz minimalnu izloženost suncu.

Ovi proizvodi za ubrzano tamnjenje preporučuju se osobama koje već imaju podlogu i nisu osjetljive na sunce ili će proizvod koristiti samo za nijansiranje kože te večernji izlazak.

Linija SUPER Mrkva i više oblika i pakiranja

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje bez UV zaštite

Pekmez za ubrzano tamnjenje obogaćen je prirodnim pigmentom mrkve, beta karotenom koji štiti i njeguje kožu. Ne sadrži smeđe pigment nego samo prirodnu boju mrkve (beta karoten).

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10
Lagano tonirani pekmez za preplanulu brončanu boju kože i ubrzano tamnjenje, umjereno štiti kožu od UVA i UVB zraka.

olival 03-slowage365

 

SUPER Mrkva Suho ulje za ubrzano tamnjenje

Suho ulje za ubrzano tamnjenje obogaćeno je prirodnim pigmentom mrkve i beta karotenom. Lako se upija, štiti i njeguje kožu, kožu ostavlja bez masnih tragova.

 

SUPER Mrkva Zlatno ulje za ubrzano tamnjenje

Suho ulje sa zlatnim sjajem naglašava brončanu boju kože i potiče ubrzano tamnjenje. Obogaćeno je česticama zlatnog sjaja koje naglašavaju preplanulost kože.

 

SUPER Mrkva Balzam za usne SPF 20

Balzam za usne sadrži zaštitni faktor 20 koji pruža umjerenu zaštitu od sunca. Bogata kombinacija ulja i ekstrakata mrkve, masline, kakaovca i nevena štiti od isušivanja, njeguje usne i daje im prirodan sjaj.

giveaway02-slowage365

Imate li djecu ili jako osjetljivu kožu, trebat će vam i ova tema.

 

GIVEAWAY za one koji vole svoju kožu

Tijekom današnjeg dana (27. 5. 2020.) potražite na našim Facebook stranicama Giveaway koji smo osmislili uz pomoć našeg sponzora Olivala. Svi detalji će tamo biti navedeni. Troje čitatelja koji ispune uvjete i budu odabrani, osvajaju paket koji sadržava:

SUPER Mrkva zlatno ulje + SUPER Mrkva pekmez za ubrzano tamnjenje

Zlatno ulje Olival-slowage365Olival 05-slowage365

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pripremila: I.T.
Foto: press

 

Možda će vam se svidjeti