Slowliving x Biovitalis darivanje: zaštitite se od komaraca i bezbrižno uživajte u prirodi

by Vjera Pađen

Dolazi nam ljeto, sunčani dani i toplije vrijeme. Odlazak u prirodu sve je češći sada kada su dani dulji, stoga nije nimalo čudno što druženja selimo na otvoreno. Češće boravimo uz more i rijeke, a livada i izleti u planine naša su svakodnevica. S druge pak strane, nije nimalo ugodno kada naše druženje prekine dosadan svrbež uboda komarca i jednostavno se ne možemo više opustiti i uživati. Baš zato, u suradnji s Biovitalisom, za vas smo pripremili veliko darivanje u kojem ćemo imati čak četiri dobitnika. Dvoje od vas osvojiti će zaštitni sprej protiv komaraca za odrasle, a dvoje zaštitni sprej protiv komaraca za djecu! Boravak u prirodi ljepši je uz Biovitalis, zar ne?

Biovitalis zaštitni sprej protiv komaraca učinkovito štiti kožu od uboda svih vrsta komaraca. Sadrži učinkovit i pouzdan potpuno prirodni kompleks STOP MOSQUITO, s dokazanim djelovanjem za maksimalnu zaštitu i aktivni sastojak ulja lavandina koji je potpuno siguran i nježan za svaki tip kože. Ovaj sprej se upija brzo i ne ostavlja neželjene masne tragove na koži. Potpuno je siguran jer ne sadrži štetne sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke. Dodatno njeguje i hidratizira, formulacija je prilagođena i osjetljivoj koži.

 

Biovitalis x Slowliving darivanje

Na našem Facebook profilu potražite darivanje. Kako biste sudjelovali u darivanju i osvojili zaštitni sprej protiv krpelja, potrebno je:

  1. Pratiti Slowliving.hr Facebook profil i pratiti Biovitalis Facebook profil
  2. Odgovoriti nam na pitanje: Koji aktivni sastojak se nalazi u zaštitnom spreju protiv komaraca?
  3. Označiti prijateljice koje bi voljele sudjelovati u ovom darivanju

Darivanje traje do ponedjeljka, 24. svibnja 2021. godine, a sretne dobitnike ćemo izvući nasumičnim odabirom. Sretno svima!

 

Možda će vam se svidjeti