SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Novexpert božićni poklon paket s vitaminom C

by Vjera Pađen

I danas vas darujemo u sklopu našeg blagdanskog SLOWLIVING ADVENTSKOG DARIVANJA. Početkom prosinca započeli smo s darivanjem i darivat ćemo vas svakodnevno do Božića, a na sam Božić očekuje vas veliko iznenađenje o kojem ćemo više pisati uskoro.

Novo darivanje je ispred nas i danas jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti novi poklon koji dolazi iz Novexpertovog laboratorija!

Slowliving adventsko darivanje prepuno je iznenađenja!

Na našem instagram profilu svakodnevno ćete imati priliku osvojiti razne prekrasne poklone. Ali oprezno – morate biti brzi jer svako darivanje traje samo 24 sata. Ovogodišnje darivanje donosi gotovo tridesetak poklona i vjerujemo da ćete zasigurno pronaći nešto za sebe i da ćemo vam tako uljepšati blagdane.

Osvojite poklon broj 15: Božićni poklon paket s vitaminom C

Vitaminski koktel u bočici samo je jedan, a to je Booster serum s vitaminom C! Učinak protiv starenja, eliminacija mrlja na koži i poticanje blistavog tena, svaki dan i tijekom svih godišnjih doba! Booster s vitaminom C moćan je antioksidans za njegu kože. Zaglađuje kožu i trenutno osigurava blistav izgled kože. “Must-have” proizvod jer isporučuje dnevnu dozu vitamina ključnog za ljepotu vaše kože. 

Kao poklon, u prekrasnoj svečanoj kutiji nalazi se i Mini Express radiant pjena za čišćenje koja će pružiti učinak nove kože! Jedinstvena njega s 3 učinka: čišćenje, uklanjanje šminke i piling. Svakodnevni učinak je “nova koža”.

Slowliving darivanje

Slowliving i NovExpert su za jednu sretnu čitateljicu ili čitatelja portala Slowliving.hr pripremili odličan poklon koje mogu osvojiti u današnjem darivanju. Kako biste dobili ovu nagradu potrebno je:

  1. Pratiti @slowliving.hr Instagram profil i @novexpert_hr Instagram profil
  2. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju
  3. Odgovoriti na pitanje: Od čega se sastoji NovExpert poklon paket?

Igramo se do četvrtka, 16. prosinca 2021. u 13 sati nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu. Sretno svima!

Foto: privatna arhiva, canva

Tekst: Slowliving.hr

Možda će vam se svidjeti