SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Terme Sveti Martin

by Vjera Pađen

SLOWLIVING ADVENTSKOG DARIVANJA polako dolazi velikom finalu – više od polovice poklona smo podijelili, a uskoro vas očekuje i veliko iznenađenje! Na Božić započinje naše veeeliko darivanje koje će trajati nekoliko dana, a jedan sretnik ili sretnica imati će mogućnost osvojiti sve poklone koje smo podijelili u jednom velikom, posebnom i jedinstvenom Slowliving XMAS BOX-u. O svemu više detalja jako brzo!

Darivanje i dalje traje, polako se bliži kraju, a danas jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti ovaj poklon paket. Kako do ovog odličnog poklon paketa? Saznajte u nastavku!

Slowliving adventsko darivanje prepuno je iznenađenja!

Na našem Instagram profilu svakodnevno ćete imati priliku osvojiti razne prekrasne poklone. Ali oprezno – morate biti brzi jer svako darivanje traje samo 24 sata. Ovogodišnje darivanje donosi gotovo tridesetak poklona i vjerujemo da ćete zasigurno pronaći nešto za sebe i da ćemo vam tako uljepšati blagdane.

Osvojite poklon broj 21: Terme Sveti Martin

Terme Sveti Martin jedinstvena su destinacija na sjeveru Hrvatske, koja se smjestila usred netaknute prirode Međimurja. Ova oaza mira ponosi se lokalnom i zdravom gastronomijom, Healthness i Wellness ponudom, modernim smještajem i preko 100 godina tradicije u termalnom kupališnom turizmu, što je čini idealnom destinacijom za cjelogodišnji odmor.

Poznate kao “Prvi Healthness resort u Europi” temelje svoju strategiju na Healthness konceptu, koji predstavlja kombinaciju aktivnog odmora, hrane proizvedene prema najstrožim ekološkim pravilima, wellness doživljaja s lokalnim ekološkim proizvodima i podizanja svijesti o vlastitom zdravlju s ciljem vraćanja u ravnotežu i probuđivanja tijela, uma i duha. Danas imate priliku osvojiti dvije ulaznice za termalne bazene u Svetom Martinu – baš ono što vam je potrebno za opuštanje, zar ne?

Slowliving x Terme Sveti Martin darivanje

Danas smo za jednu sretnu čitateljicu ili čitatelja portala Slowliving.hr pripremili poklon paket koji će zasigurno obradovati svog dobitnika. Kako biste dobili ovu nagradu potrebno je:

  1. Pratiti @slowliving.hr Instagram profil i @termesvetimartin Instagram profil
  2. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju
  3. Odgovoriti na pitanje: Kako se još nazivaju Terme Sveti Martin?

Igramo se do srijede, 22. prosinca 2021. u 13 sati nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu. Sretno svima!

Foto: privatna arhiva, canva

Možda će vam se svidjeti