SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Pčelarko omoti i JYSK

by Vjera Pađen

Deveti je dan našeg SLOWLIVING ADVENTSKOG DARIVANJA. Prošli tjedan započeli smo s darivanjem i darivat ćemo vas svakodnevno do Božića, a na sam Božić očekuje vas veliko iznenađenje o kojem ćemo više pisati uskoro.

Deveti dan darivanja je, a danas jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti čak dva poklona:  JYSK poklon paket i Pčelarko omoti start paket. Kako do ovog poklona? Saznajte u nastavku!

Slowliving adventsko darivanje prepuno je iznenađenja!

Na našem instagram profilu svakodnevno ćete imati priliku osvojiti razne prekrasne poklone. Ali oprezno – morate biti brzi jer svako darivanje traje samo 24 sata. Ovogodišnje darivanje donosi gotovo tridesetak poklona i vjerujemo da ćete zasigurno pronaći nešto za sebe i da ćemo vam tako uljepšati blagdane.

Osvojite poklon broj 9: JYSK poklon paket & Pčelarko omoti start paket

Pčelarko Omoti pamučne su folije od voska za pohranu i zamotavanje namirnica, alternativa su aluminijskoj i prijanjajućoj foliji od prirodnih materijala. Koriste se za prekrivanje hladnih posuda i zamotavanje hladnih namirnica: voće, povrće, sir, maslac, kruh, sendviči, ostaci obroka. Toplinom svojih ruku grijete vosak i oblikujete Omote. Start komplet koji imate priliku osvojiti sadrži tri osnovna i najviše korištena Pčelarko Omota u kućanstvu. Započnite svoju zero waste transformaciju sa ovim idealnim kompletom i smanjite količinu otpada.

JYSK je međunarodni lanac skandinavskih korijena za opremanje interijera i eksterijera. S više od 3000 trgovina i webshopova u 50 država, JYSK ima uvijek dobru ponudu i kompetentnu uslugu, bez obzira na način kupovine. U ovom darivanju imate priliku osvojiti prekrasan kupaonski set. Set se sastoji od: Rolera od žada za lice, recikliranih blazinica od pamuka 10 komada u bambus torbici, dozator tekućeg sapuna i držač za četkice od recikliranog stakla.

Slowliving darivanje

JYSK i Pčelarko omoti su za jednu sretnu čitateljicu ili čitatelja portala Slowliving.hr pripremili odlične poklone koje imaju priliku osvojiti u današnjem darivanju. Kako biste dobili ovu nagradu potrebno je:

  1. Pratiti @slowliving.hr Instagram profil, @pcelarko.omoti Instagram profil i @yskhr Instagram profil
  2. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju
  3. Odgovoriti na pitanje: Kako se zove Pčelarko komplet koji imate priliku osvojiti?

Igramo se do petka, 10. prosinca 2021. u 13 sati nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu. Sretno svima!

Foto: privatna arhiva, canva

Tekst: Slowliving.hr

Možda će vam se svidjeti