SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Odores Silenti paket čajeva i O2 Koogle

by Vjera Pađen

SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE polako dolazi velikom finalu – gotovo sve smo podijelili, a uskoro vas očekuje i veliko iznenađenje! Na Božić započinje naše veeeliko darivanje koje će trajati nekoliko dana, a jedan sretnik ili sretnica imati će mogućnost osvojiti sve poklone koje smo podijelili u jednom velikom, posebnom i jedinstvenom Slowliving XMAS BOX-u. O svemu više detalja jako brzo!

Darivanje i dalje traje, polako se bliži kraju, a danas jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti ovaj poklon paket. Kako do ovog odličnog poklon paketa? Saznajte u nastavku!

Slowliving adventsko darivanje prepuno je iznenađenja!

Na našem Instagram profilu svakodnevno ćete imati priliku osvojiti razne prekrasne poklone. Ali oprezno – morate biti brzi jer svako darivanje traje samo 24 sata. Ovogodišnje darivanje donosi gotovo tridesetak poklona i vjerujemo da ćete zasigurno pronaći nešto za sebe i da ćemo vam tako uljepšati blagdane.

Osvojite poklon broj 24: Odores silentii i O2 Koogle

Mirisi tišine (lat. Odores Silentii) je obiteljska manufaktura nastala iz ljubavi prema prirodi i ljekovitim biljkama iz hrvatskog podneblja. Njihova misija je uklopiti ispijanje čaja u filozofiju ”slow livinga” i približiti je svima onima koji žude za trenutkom mira i tišine u užurbanoj svakodnevnici.  Organski i ekološki čajevi su obrani na kontroliranim područjima u suradnji s partnerom Bioplantom. Trudimo se predstaviti što više vrsta čajeva kao i čajnih mješavina koje osim svog prirodnog i intenzivnog okusa imaju i ljekovita svojstva. Biljke su pažljivo ručno probrane kako bi od svake biljke dobili najbolji dio.

Njihovi setovi se proizvode u limitiranim serijama i ručni su rad. Izrađeni su od najkvalitetnijeg drva koje je jedinstveno po teksturi i izgledu. Kod pakiranja ne koriste plastične materijala pa se tako setovi pakiraju ili u ručno rađenu drvenu kutiju ili u pakiranje od recikliranog kartona.

Projekt O2 bavi se izradom prirodnih i ekoloških rješenja za uzgoj stabala i pošumljavanje s ciljem smanjenja CO2. Projekt O2 je projekt razvoja osviještenosti i potrebe zaštite te sadnje šuma putem socijalno potaknute sadnje stabala odnosno šuma, kroz inovativne proizvode prilagođene amaterskoj sadnji, inovativne sisteme pošumljavanja te edukacijske programe.

Koogle Earth je ručno puhana staklena kugla koja ima ulogu staklenika kao idealnog inkubatora za rast sjemena i razvoj mladice drveta. Biljka koja se ukorijenila u kugli i koja je prerasla gabarite staklene kugle, nježno se izvadi iz KOOGLE te se posadi na ciljanu površinu koja će se moći odabrati i planirati preko web aplikacije koja će biti dio projekta i pratiti proizvod.

Slowliving darivanje

Danas smo za jednu sretnu čitateljicu ili čitatelja portala Slowliving.hr pripremili poklon paket koji će zasigurno obradovati svog dobitnika. Kako biste dobili ovu nagradu potrebno je:

  1. Pratiti @slowliving.hr Instagram profil i  @projektkisik Instagram profil i @odoressilentii Instagram profil
  2. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju
  3. Odgovoriti na pitanje: Što znači odores silenti?

Igramo se do petka 24. prosinca 2021. u 13 sati nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu. Sretno svima!

Tekst: Slowliving.hr

Foto: privatna arhiva, canva

Možda će vam se svidjeti