SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Kiehl’s paket i Saints Hills Posh vino

by Vjera Pađen

SLOWLIVING ADVENTSKOG DARIVANJA polako dolazi velikom finalu – više od polovice poklona smo podijelili, a uskoro vas očekuje i veliko iznenađenje! Na Božić započinje naše veeeliko darivanje koje će trajati nekoliko dana, a jedan sretnik ili sretnica imati će mogućnost osvojiti sve poklone koje smo podijelili u jednom velikom, posebnom i jedinstvenom Slowliving XMAS BOX-u. O svemu više detalja jako brzo!

Darivanje i dalje traje, polako se bliži kraju, a danas jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti ovaj poklon paket. Kako do ovog odličnog poklon paketa? Saznajte u nastavku!

Slowliving adventsko darivanje prepuno je iznenađenja!

Na našem Instagram profilu svakodnevno ćete imati priliku osvojiti razne prekrasne poklone. Ali oprezno – morate biti brzi jer svako darivanje traje samo 24 sata. Ovogodišnje darivanje donosi gotovo tridesetak poklona i vjerujemo da ćete zasigurno pronaći nešto za sebe i da ćemo vam tako uljepšati blagdane.

Osvojite poklon broj 22: Kiehl’s poklon paket i Saint Hills Posh vino

Kiehl’s je legendarna njujorška ljekarna koja je ove godine proslavila 170 godina i proizvođač je visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose. Prvu trgovinu u Hrvatskoj Kiehl’s je otvorio krajem 2015. godine i od tada broj zaljubljenica u ovu preparativnu kozmetiku samo raste.

Kiehl’s poklon paket iznenadit će sve zaljubljenice u preparativnu kozmetiku. U kutiji će se pronaći njihova dva najpoznatija i naprodavanija proizvoda i vjerujemo da će se dobitnik jako razveseliti. Osim toga, u kutiji vas čeka i dodatno iznenađenje, a to su komplementarni mini proizvodi i uzorci, da upotpunite cijelu svoju rutinu.

Vinarija Saint Hills smještena je u staroj kamenoj kući na Pelješcu, u selu Oskorušno. Nakon što je su njeni vlasnici otišli u potragu za boljim životom, gotovo 80 godina poslije novi vlasnici, obitelj Tolj, vraća joj nekadašnju funkciju – vinarije. Saint Hills vina proizvode se s tri pomno izabrana vinorodna područja u Istri i Dalmaciji : Radovani, Komarna i Dingač . U suradnji s Michel Rollandom, prijateljem obitelji i jednim od najboljih svjetskih enologa, stvaraju se vina od hrvatskih autohtonih sorata, proizvedena na moderan način uz poštivanje prirode. Vinarija Saint Hills poklanja jednoj sretnici ili sretniku vino Posh!

Posh je Pošip koji raste u Čari na otoku Korčuli. Fermentira i dozrijeva u velikim betonskim jajolikim tankovima kako bismo sačuvali svu svježinu i voćnost ove divne dalmatinske sorte. Nakon godinu dana se buteljira i spremna je za konzumaciju. Sa tipičnim aromama breskve te bademastim aftertasteom, odlično se slaže sa svim jelima od bijele ribe i laganim rižotima i pastama.

Slowliving darivanje

Danas smo za jednu sretnu čitateljicu ili čitatelja portala Slowliving.hr pripremili poklon paket koji će zasigurno obradovati svog dobitnika. Kako biste dobili ovu nagradu potrebno je:

  1. Pratiti @slowliving.hr Instagram profil i @saintshillswinery Instagram profil i @kihelshr Instagram profil
  2. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju
  3. Odgovoriti na pitanje: Kada je Kihel’s došao u Hrvatsku?

Igramo se do četvrtka 23. prosinca 2021. u 13 sati nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu. Sretno svima!

Foto: privatna arhiva, canva

Možda će vam se svidjeti