SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Ditch plastic i Pero poklon paket

by Vjera Pađen

SLOWLIVING ADVENTSKOG DARIVANJA polako dolazi velikom finalu – više od polovice poklona smo podijelili, a uskoro vas očekuje i veliko iznenađenje! Na Božić započinje naše veeeliko darivanje koje će trajati nekoliko dana, a jedan sretnik ili sretnica imati će mogućnost osvojiti sve poklone koje smo podijelili u jednom velikom, posebnom i jedinstvenom Slowliving XMAS BOX-u. O svemu više detalja jako brzo!

Darivanje i dalje traje, polako se bliži kraju, a danas jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti ovaj poklon paket. Kako do ovog odličnog poklon paketa? Saznajte u nastavku!

Slowliving adventsko darivanje prepuno je iznenađenja!

Na našem Instagram profilu svakodnevno ćete imati priliku osvojiti razne prekrasne poklone. Ali oprezno – morate biti brzi jer svako darivanje traje samo 24 sata. Ovogodišnje darivanje donosi gotovo tridesetak poklona i vjerujemo da ćete zasigurno pronaći nešto za sebe i da ćemo vam tako uljepšati blagdane.

Osvojite poklon broj 20: Ditch plastic Croatia i Pero

Zagrepčanka Tihana Veljačić 2017. godine pokrenula je Instagram profil Ditch Plastic Croatia, koji je kasnije prerastao u inicijativu, u želji da motivira i druge ljude da reduciraju upotrebu jednokratne plastike u svakodnevnom životu. Nakon što je shvatila razmjere plastičnog onečišćenja u našem okolišu imala je potrebu djelovati na neki način, a ne čekati da se problem riješi sam od sebe ili da ga riješi netko drugi.

Ditch plastic Croatia u ovom darivanju daruje paket Ditch Plastic blazinica i jedan paket višekratnih pamučnih vrećica različitih veličina. Riječ je o održivim eko proizvodima koji će vjerujemo pronaći mjesto u svakom domu.

Čišćenje je obiteljski posao – to je misao vodilja kojom se vodi Pero. Pero je mala obitelj koja je krenula u veliku misiju – učiniti svijet ljepšim mjestom za život, slobodnim od otrovnih kemikalija. Iz pero® laboratorija, izašla su sredstva koja su snažnija od agresivnih grizača kože nadimka „Blagi“ i nježnija od mačjeg brka. Čiste brzo, bez potreba za dodatnim ispiranjem otrovnih kemikalija. U ovom darivanju tekući  poklanjaju sredstvo za pranje posuđa i tekući sapun za ruke.

View this post on Instagram

A post shared by pero® (@prskajodsrece)

Najmanje 85% sastojaka u proizvodima hrvatske je proizvodnje. pero® proizvodi ne sadrže umjetne konzervanse, SLS alergen (Sodium Lauryl Sulfate), fosfate, umjetne mirise i boje. Biraju sastojke iz održivih prirodnih izvora, biorazgradive, nekancerogene i netoksične za vodu i ostale prirodne resurse.

Slowliving x Ditch Plastic Croatia x Pero darivanje

Danas smo za jednu sretnu čitateljicu ili čitatelja portala Slowliving.hr pripremili poklon paket koji će zasigurno obradovati svog dobitnika. Kako biste dobili ovu nagradu potrebno je:

  1. Pratiti @slowliving.hr Instagram profil i @ditch.plastic.croatia Instagram profil i @prskajodsrece Instagram profil
  2. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju
  3. Odgovoriti na pitanje: Što osvaja dobitnik ovog paketa?

Igramo se do utorka, 21. prosinca 2021. u 13 sati nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu. Sretno svima!

Foto: privatna arhiva, canva

Možda će vam se svidjeti