SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Dermalogica daily superfoliant i Marina Bruner

by Vjera Pađen

I danas vas darujemo u sklopu našeg blagdanskog SLOWLIVING ADVENTSKOG DARIVANJA. Početkom prosinca započeli smo s darivanjem i darivat ćemo vas svakodnevno do Božića, a na sam Božić očekuje vas veliko iznenađenje o kojem ćemo više pisati uskoro.

Novo darivanje je ispred nas i danas jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti novi poklon koji dolazi iz Dermalogice, ali uz to imaju priliku osvojiti i savjetovanje sa NLP trenericom Marinom Bruner!

Slowliving adventsko darivanje prepuno je iznenađenja!

Na našem instagram profilu svakodnevno ćete imati priliku osvojiti razne prekrasne poklone. Ali oprezno – morate biti brzi jer svako darivanje traje samo 24 sata. Ovogodišnje darivanje donosi gotovo tridesetak poklona i vjerujemo da ćete zasigurno pronaći nešto za sebe i da ćemo vam tako uljepšati blagdane.

Osvojite poklon broj 16: Dermalogica i Marina Bruner poklon paket

Dermalogica jednoj sretnici ili sretniku poklanja svoj 13 gramski daily superfoliant. Visokoaktivni sastojci ovog obnavljajućeg proizvoda čine vašu kožu besprijekorno glatkom te je, istodobno, štite od starenja – neutralizirajući biokemijske i ekološke okidače koji potiču taj proces. Specijalna formula u prahu aktivira se u dodiru s vodom otpuštajući snažne enzime, zaglađujuće alfa-hidroksilne kiseline te posebnu anti-pollution tehnologiju koja kožu štiti od vanjskih zagađivača.

Marina Bruner poklanja vam konzultacije jedan na jedan uz koje ćete biti korak bliže do svog velikog uspjeha. Marina je NLP & Wingwave coach i u 60 minuta konzultacija. Moj poklon tebi je 60 minuta coaching konzultacija pomoći će vam da vidite gdje ste sada, a gdje želite biti i na koji način možete postići ono najbolje za sebe. Kraj godine i početak nove idealno je vrijeme da napravimo korak prema naprijed. Veselim se da moj poklon tebi bude jedan mali korak na tvom putu do velikog uspjeha.

Slowliving darivanje

Slowliving, Dermalogica i Marina Bruner su za jednu sretnu čitateljicu ili čitatelja portala Slowliving.hr pripremili odličan poklon koje mogu osvojiti u današnjem darivanju. Kako biste dobili ovu nagradu potrebno je:

  1. Pratiti @slowliving.hr Instagram profil, Dermalogica Instagram profil i Marina Bruner Instagram profil
  2. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju
  3. Odgovoriti na pitanje: Kako se aktivira specijalna formula daily superfolianta?

Igramo se do petka, 17. prosinca 2021. u 13 sati nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu. Sretno svima!

Foto: privatna arhiva, canva

Tekst: Slowliving.hr

Možda će vam se svidjeti