SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Biovitalis poklon paket

by Vjera Pađen

Danas je točno dva tjedna našeg SLOWLIVING ADVENTSKOG DARIVANJA. Prošli tjedan započeli smo s darivanjem i darivat ćemo vas svakodnevno do Božića, a na sam Božić očekuje vas veliko iznenađenje o kojem ćemo više pisati uskoro.

Drugi tjedan darivanja je, a danas jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti Biovitalis poklon paket. Kako do ovog odličnog poklon paketa? Saznajte u nastavku!

Slowliving adventsko darivanje prepuno je iznenađenja!

Na našem instagram profilu svakodnevno ćete imati priliku osvojiti razne prekrasne poklone. Ali oprezno – morate biti brzi jer svako darivanje traje samo 24 sata. Ovogodišnje darivanje donosi gotovo tridesetak poklona i vjerujemo da ćete zasigurno pronaći nešto za sebe i da ćemo vam tako uljepšati blagdane.

Osvojite poklon broj 17: Poklon paket Biovitalis

Biovitalis je svoju priču započeo 1996. godine i od tada uspješno posluje kao mala obiteljska tvrtka koja sve svoje proizvode razvija i plasira u Hrvatskoj. Svi njihovi proizvodi napravljeni su s ljubavlju i pažnjom te proizvedeni od  inovativnog i bogatog prirodnog sastava – samo su takvi proizvodi dovoljno dobri za svakodnevnu upotrebu.

U ovom paketu Biovitalis pripremio je proizvode sa kojima ćete biti spremni za zimu i hladniji period pred nama. Što se sve nalazi saznajte u nastavku.

Vitamin D3 2000 je tekući dodatak prehrani koji sadrži 2.000 IJ vitamina D3 u jednom raspršivanju, za bržu i učinkovitiju apsorpciju. Gotovo 50% populacije ima nedostatnu koncentraciju vitamina D u krvi. Znanstvene studije su ukazale na povezanost niskih koncentracija vitamina D i učestalosti više infektivnih bolesti, poglavito infekcija gornjeg respiratornog sustava te enteroviroza. Glavni sastojak ovog spreja, kolekalciferol, smatra se najučinkovitijim oblikom vitamina D. Formuliran je u obliku oralnog spreja koji se raspršuje direktno u usta, u bilo koje doba dana, neovisno o jelu. Oralni sprej je praktično i jednostavno rješenje, posebno kod djece i odraslih koji otežano gutaju tablete i kapsule. Osvježavajući okus mente čini ga vrlo ukusnim.

Gel za dezinfekciju ruku 300ml

Ovaj hidratantni gel ubija 99,9% virusa i bakterija, sadrži 70% alkohola. Hidratantni gel za učinkovitu dezinfekciju ruku s dodatkom aloe vere i alantoina. Unatoč visokom udjelu alkohola, što ga čini učinkovitim u dezinfekciji, ne isušuje kožu ruku. Sadrži ekstrakt aloe vere, alantoin i glicerin koji njeguju i štite kožu te ju čine hidratiziranom i mekom. Ugodan je za primjenu, bez ljepljivog traga na rukama. Prikladan za djecu i odrasle. Dolazi u praktičnom pakiranju s pumpicom za primjenu u kućanstvu, na radnom mjestu, u javim objektima, zdravstvenim ustanovama…

Ulje magnezija u spreju za brzu i učinkovitu apsorpciju preko kože. Odlično je za opuštajuću masažu ili sportsku masažu nakon intenzivne tjelesne aktivnosti. Magnezij je jedan od najvažnijih mikronutrijenata i sudjeluje u brojnim procesima u organizmu. Nedovoljan unos magnezija očituje se simptomima poput mišićne napetosti i grčeva, umora, glavobolje. U stanjima kao što su trudnoća, rast, stres ili pojačana tjelesna aktivnost povećana je potreba za magnezijem. Postoji prednost primjene magnezija preko kože u odnosu na primjenu u obliku tableta, kapsula ili šumećih tableta jer se zaobilazi probavni sustav, te je apsorpcija brža i učinkovitija.

Slowliving x Serenity studio darivanje

Biovitalis je za jednu sretnu čitateljicu ili čitatelja portala Slowliving.hr pripremio poklon paket, tretman koji će zasigurno obradovati svog dobitnika. Kako biste dobili ovu nagradu potrebno je:

  1. Pratiti @slowliving.hr Instagram profil i @biovitalis.hr Instagram profil
  2. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju
  3. Odgovoriti na pitanje: Što sadrži Biovitalis poklon paket?

Igramo se do subote, 17. prosinca 2021. u 13 sati nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu. Sretno svima!

Foto: privatna arhiva, canva

Tekst: Slowliving.hr

 

Možda će vam se svidjeti