SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Afrodita poklon paket ESSENCE OF BEAUTY

by Vjera Pađen

Danas je drugi dan našeg SLOWLIVING ADVENTSKOG DARIVANJA. Jučer smo započeli sa darivanjem i darivat ćemo vas svakodnevno do Božića, a na sam Božić očekuje vas veliko (ma, ogromno!) iznenađenje o kojem ćemo više pisati uskoro.

Drugi je dan darivanja i danas jedan sretnik ili sretnica ima priliku osvojiti AFRODITA ESSENCE OF BEAUTY poklon paket.

Slowliving adventsko darivanje prepuno je iznenađenja!

Na našem instagram profilu svakodnevno ćete imati priliku osvojiti razne prekrasne poklone. Ali oprezno – morate biti brzi jer svako darivanje traje samo 24 sata. Ovogodišnje darivanje donosi gotovo tridesetak poklona i vjerujemo da ćete zasigurno pronaći nešto za sebe i da ćemo vam tako uljepšati blagdane.

Osvojite poklon broj 2: set Afrodita Essence Of Beauty

Vjerujemo da ovo već znate i da ste se u to sami uvjerlili: Afrodita je prva slovenska kuća ljepote. U svojoj ponudi ima više od 650 visokokvalitetnih proizvoda, prisutna je na 22 strana tržišta i više od 19.200 kozmetičkih salona, wellness i spa-centara diljem svijeta koriste njihove proizvode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afrodita Cosmetics Official (@afroditacosmetics)

U današnjem darivanju imate priliku osvojiti poklon paket Essence of beauty koji je pravo mirisno, njegujuće iznenađenje. Obogaćen je postojanim parfemskim mirisom slatkih cvjetnih esencija i osim što mazi vašu kožu, pomazit će sva vaša osjetila. U njemu je 0% dodanih silikona pa je samim time primjeren i za vegane. Ovaj poklon paket sadrži:

Parfemski gel za tuširanje obogaćen njegujućom formulom koja vodi u svijet slatko-cvjetnih mirisa. Nježno čisti kožu i obavija je predivnim mirisom parfema koji traje još dugo nakon tuširanja.

Parfemsko mlijeko za tijelo
Svilenkasta formula sa „zlatnim“ uljem jojobe i vitaminom E izvrsno hrani i vlaži kožu te je obavija predivnim mirisom parfema koji traje tijekom cijelog dana. Uživajte u njezi s profinjenom simfonijom slatko-cvjetnih mirisa!

Slowliving x Afrodita darivanje

Afrodita je za jednu sretnu čitateljicu ili čitatelja portala Slowliving.hr pripremila predivan poklon paket koji će zasigurno obradovati svog dobitnika.

  1. Pratiti @slowliving.hr Instagram profil
  2. Pratiti @afroditacosmetics Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju
  4. Odgovoriti na pitanje: Od čega se sastoji ovaj poklon paket?

Igramo se do petka, 3. prosinca 2021. u 13 sati nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu. Sretno svima!

Tekst: Slowliving.hr

Foto: privatna arhiva, canva

 

Možda će vam se svidjeti