SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Advanced nutrition programme

by Vjera Pađen

I danas vas darujemo u sklopu našeg blagdanskog SLOWLIVING ADVENTSKOG DARIVANJA. Početkom prosinca započeli smo s darivanjem i darivat ćemo vas svakodnevno do Božića, a na sam Božić očekuje vas veliko iznenađenje o kojem ćemo više pisati uskoro.

Novo darivanje je ispred nas i danas jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti novi poklon koji dolazi iz Advanced nutrition programme-a, a to je Skin collagen support!

Slowliving adventsko darivanje prepuno je iznenađenja!

Na našem instagram profilu svakodnevno ćete imati priliku osvojiti razne prekrasne poklone. Ali oprezno – morate biti brzi jer svako darivanje traje samo 24 sata. Ovogodišnje darivanje donosi gotovo tridesetak poklona i vjerujemo da ćete zasigurno pronaći nešto za sebe i da ćemo vam tako uljepšati blagdane.

Osvojite poklon broj 14: Skin collagen support

Formula Skin Collagen Supporta domišljata je fuzija cinka, MSM-a, ekstrakta koštica grožđa, vitamina C i koncentrata dinje koji obiluje superoksid dizmutazom (SOD)  – iznimno snažnim antioksidansom. Pomno odabrani sastojci djeluju sinergijski: inteligentne kapsule simultano grade, aktiviraju i štite kolagen i elastin, osnovne gradivne elemente kože. Primjeren je i veganima, što je u svijetu kolagenskih pripravaka rijetkost.

Vitamin C esencijalan je za proizvodnju kolagena. Pomaže u stvaranju zavojitih kolagenskih vlakana i time ih učvršćuje. MSM je izvor sumpora koji pridonosi izgradnji keratina, jednog od glavnih strukturnih elementa kože, kose i noktiju. Novija istraživanja pokazuju kako štiti kolagen od cross-linkinga. Ekstrakt sjemenki grožđa iz francuske pokrajine Champagne koncentrat je atioksidanasa koji priječi razgradnju kolagena. Koncentrat dinje bogat je moćnim antioksidansom SOD čija se razina u organizmu s godinama smanjuje. Studije su potvrdile da je nužan za očuvanje kolagenskih vlakana koja propadaju zbog utjecaja slobodnih radikala.

Nakon tromjesečnog testiranja Skin Collagen Supporta 85% korisnika potvrdilo je povećanje elastičnosti kože oko očiju te smanjenje bora. To je osobito važno zato što se na ovom delikatnom području najprije uočavaju znakovi starenja.

Slowliving darivanje

Slowliving i advanced nutrition programme su za jednu sretnu čitateljicu ili čitatelja portala Slowliving.hr pripremili odličan poklon koje mogu osvojiti u današnjem darivanju. Kako biste dobili ovu nagradu potrebno je:

  1. Pratiti @slowliving.hr Instagram profil i @anphrvatska Instagram profil
  2. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju
  3. Odgovoriti na pitanje: Koji je glavni zadatak Skin Collagen supporta?

Igramo se do srijede, 15. prosinca 2021. u 13 sati nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu. Sretno svima!

Foto: privatna arhiva, canva

Tekst: Slowliving.hr

Možda će vam se svidjeti