Cozy balkon i tijekom hladnijih dana

by Anđela Sabranović

Uživate u svom balkonu i to je vaša omiljena oaza za opuštanje, čitanje, uživanje u dragocjenim trenucima, ali i za druženje s dragim ljudima, ali tijekom hladnijih dana ga potpuno zanemarite? To se može jednostavno promijeniti uz inspiraciju za cozy balkon.

Jesen je još uvijek idealno vrijeme za boravak na balkonu. Sve što vam treba jeste dekica i tople papuče. U nastavku smo izdvojili neke ideje uz koje će jesen doslovno postati vaše omiljeno godišnje doba za boravak na balkonu

Jesenske dekoracije

Već smo pisali o jesenskim dekoracijama koje doslovno mogu transformirati dom. Ne vidimo razloga da ih ne iskoristimo za uređenje balkona. Bundeva nam je tijekom jeseni jedna od omiljenih namirnica, ali često ne znamo gdje je smjestiti jer zauzima jako puno mjesta. Jednostavno je iskoristite kao dekoraciju za balkon. Na stolove dodajte suho cvijeće i svijeće i dojam će biti potpun.

Lampice

Lamice su zadužena za onaj “wow efekt” koji će vaš balkon izazivati u svima koji ga posjete. To je najjednostavniji način dekoriranja koji odmah stvori čaroliju. Moramo priznati i kako lampice bude romantičare u nama i podsjećaju nas da svaki dan može biti prilika za romantične geste. Balkon ukrašen lampicama kao da kaže da pripada osobi koja zna kako je važno uzeti trenutak za sebe i uživati u svakom danu.

Dekice i jastuci

Dekice i jastuci su praktični dio uređenja uz koji će boravak na balkonu i tijekom jeseni biti ugodno iskustvo. Prilikom odabira, uskladite stil jastuka sa ostatkom uređenja i sigurno će doprinijeti cjelokupnom ugođaju.

Moglo bi vas zanimati: Ideje za zid sa slikama u vašem domu

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Pinterest

Možda će vam se svidjeti